Graner

› Notícies

El Mercat de les Flors i La Central del Circ obren una convocatòria per a artistes

El Mercat de les Flors i La Central del Circ obren una nova convocatòria per a seleccionar 12 creadors/es de circ i dansa/moviment, per participar en un laboratori d’experimentació artística a la cruïlla d’ambdues arts, amb François Juliot i  Thomas Hauert.

El laboratori tindrà lloc del 25 al 29 d’abril a La Central del Circ i del 2 al 6 de maig al Mercat de les Flors.


El Mercat de les Flors i La Central del Circ col·laboren des del 2016 en el marc del Cicle Circ d’Ara Mateix, proposant laboratoris d’experimentació artística i col·laborativa on compartir eines, metodologies i sabers entre ambdues disciplines. Partint d’allò que apropa i diferencia les pràctiques pròpies del circ i de la dansa/moviment, es busquen ponts per reflexionar sobre les dramatúrgies que emergeixen del cos, del moviment i de la relació amb els/les altres, l’espai i els objectes. Tenint en compte aquesta mirada, enguany hem proposat a dos creadors que acompanyin 12 artistes professionals a viure el cos, la seva particular forma de ser, experimentar i expressar. Es tracta d’una corporalitat que es posa en joc i és conscient de la presència d’altri, que es deixa afectar i afecta, en un temps i espai compartit. En aquesta co-presència els objectes poden esdevenir catalitzadors d’un llenguatge comú que busca unes narratives i dramatúrgies col·lectives. El laboratori estarà conduït per François Juliot, creador de circ, i Thomas Hauert, ballarí i coreògraf, qui posaran els COSSOS EN JOC per experimentar diferents formes de crear en col·lectiu

Els i les interessats/des hauran d’omplir el formulari que trobaran en aquest enllaç i enviar-lo abans del 3 d’abril del 2022 (inclòs). Trobareu les bases completes de la convocatòria i tota la informació aquí.

Dubtes i aclariments: projectes@lacentraldelcirc.cat