Graner

› Notícies

"En trànsit" - Jornades Caixa d'Eines de La Marina del 29 al 31 de maig

Del 29 al 31 de maig tindran lloc les jornades “En trànsit”, tres dies de trobades on s’obren els programes educatius de diferents centres del barri de la Marina, en el marc del programa Caixa d’Eines – Pla de Barris.

Passant per tots els equipaments implicats, els diferents projectes educatius que han transitat les aules i els voltants de diferents escoles i instituts del barri mostraran part de la seva pràctica o una mostra final que visibilitzi els eixos de treball de cadascuna de les investigacions i que sigui un tancament lúdic del curs i de tot el que s’hi ha viscut.

Dilluns començarem el matí a l’Escola El Polvorí i l’acabarem al Graner. Dimarts passarem per la Sala Maremar i La Bàscula. Dimecres anirem a l’Escola SEAT, l’Institut Domènech i Montaner i l’Escola Ramon Casas.

Amb les escoles: Escola Can Clos, Escola Enric Granados, Escola El Polvorí, Escola Pau Vila, Escola Ramon Casas , Escola Seat, Institut Lluís Domènech i Montaner i Institut Montjuïc. Amb les entitats mediadores Associació de Mitjans de Comunicació Local, Espai Jove La Bàscula, Graner, centre de creació de dansa i arts vives i La Inefable i les artistes i col·lectius Brincadeira, Càmeres i Acció, Claudia Solwat, Magí Serra, Maria Ferrer, Mireia de Querol, Nora Baylach i Sílvia Sant Funk.