Graner

› Noticias

Library Z-Library

Inscripciones abiertas para el ciclo primavera-verano de Las Bacanales con Los Informalls

Les Bacanals del Graner és un cicle de sessions de dansa i entrenament corporal obertes a tothom i que pren el nom de les festes majors del barri de la Marina. En aquestes sessions, Los Informalls i altres artistes convidats proporcionaran les eines necessàries per moure el cos juntes i generar espais de celebració comunitària.

Les sessions estaran obertes a professionals i no professionals, i especialment als veïns i veïnes del barri de la Marina. No cal experiència però sí moltes ganes de moure el cos i participar activament en tota la sessió i suar el xandall.

«L’objectiu és generar un espai lliure de judici capaç d’impulsar els assistents a moure’s sense filtres, explorant els límits de l’imaginari personal i l’estupidesa com a font inesgotable d’inspiració. Aquest cicle es compon de quatre sessions a manera d’entrenament perquè a la darrera (12 de juliol) ens llancem a un escenari obert on posar-nos a prova i mostrem al barri de la Marina com balla la seva gent T’atreveixes?»

Los Informalls és una companyia d’arts escèniques que funciona com a plataforma per a la creació artística en tots els seus àmbits. Es vincula al moviment, l’humor i l’agitació social.

Los informalls són residents del Graner 2023 per convocatòria pública en la modalitat de creació.

Se celebrarà un primer cicle de sessions entre juny i juliol, coincidint amb l’inici de les festes majors del barri i el nostre cicle d’activitats Boombeta, i un segon cicle entre octubre i novembre. En tots dos cicles es realitzaran tres sessions de laboratori i una sessió oberta al públic, amigues i veïnes.


CICLE BACANALS PRIMAVERA – ESTIU:

  • Dates dels laboratoris: dijous 1 de juny, dimecres 21 de juny i dimecres 5 de juliol
  • Laboratori que inclou participació del públic: 12 de juliol (sota el títol d’Informal Stage, es realitzarà l’últim laboratori del cicle convidant també a participar-hi al públic del cicle la Terrassa d’Estiu del Centre Cívic La Cadena, en diàleg amb el nostre cicle d’activitats artístiques Boombeta)
  • Horari dels laboratoris: de 18h a 20h
  • Inscripcions gratuïtes omplint aquest formulari https://form.jotform.com/231213462108343 (rebràs confirmació al correu electrònic. Places limitades, et pots apuntar a participar a tot el cicle o a sessions individuals i t’hi pots inscriure fins a dos dies abans de cada sessió si encara hi ha places).
  • No cal experiència prèvia
  • Cal portar roba còmoda

Segueix-nos a les xarxes socials per estar al corrent de tota la nostra activitat @granerbcn o si tens dubtes escriu-nos a info@granerbcn.cat

Amb la col·laboració de la Unió d’Entitats de la Marina i el CC Casa del Rellotge.

Fotos de Luis García López