Graner

› Notícies

Вавада онлайн - ваш путь к захватывающим азартным развлечениям. Рабочее зеркало леон и официальный сайт Хотскинс.

Estudi Obert · Lo Memorable, dijous 13 a les 20h al Graner

Javi J.Hedrosa i Paula Romero, artistes residents del Graner 23 en la modalitat de metodologies pràctiques, han estat duent a terme un laboratori amb espectadors dins el cicle Boombeta per recopilar memòries, fer un exercici de transmissió i girar al voltant de la pregunta per què tornem al teatre?

Per cloure el laboratori, el dijous 13 de juliol obren l’espai de treball, on ens conviden a transitar un dispositiu instal·latiu per compartir les eines que han utilitzat durant el laboratori i altres materials que d’ell han sorgit.


INFOS PRÀCTIQUES:

  • Dijous 13 de juliol
  • A les 20h
  • Al Graner (C/Jane Addams 14-16 Com arribar-hi)
  • Entrada gratuïta

Lo Memorable sorgeix arran d’un projecte anterior titulat FOSC. En aquest projecte ens preguntàvem sobre el paper de l’espectador al fet escènic contemporani, quin paper juga la memòria i què queda del fet teatral una vegada aquest ha acabat. Quan les obres acaben queden diversos registres com el full de sala, la gravació de la peça, fotografies, etc. Però això no és l’obra en si mateixa. No hi ha res comparable a l’experiència de l’espectador. Ens continuem preguntant què es recorda del fet escènic i quines maneres tenim de transmetre aquestes experiències les quals són tan efímeres com les obres viscudes. Intentem, mitjançant aquesta investigació, fomentar una circulació de la recepció de les obres d’arts vives que no deixen cap empremta material.

Som Javier J Hedrosa i Paula Romero. Ambdós ens dediquem a l’àmbit de les arts escèniques en les seues diferents vessants, per exemple com a intèrprets, coreògrafes, investigadores o docents, per nomenar algunes. Hem treballat juntes anteriorment i ara tornem a ajuntar-nos per a investigar sobre la qüestió de la memòria dins de l’acte comunicatiu teatral i la transmissió del fet escènic performatiu. Dins d’aquest ritual efímer, ens interessa conèixer les qüestions territorials i la microhistòria posant el focus en l’espectador.