Graner

› Notícies

Fanzine Transitioteen amb l'alumnat de 2n d'ESO de l'Institut Domènech i Montaner

La pràctica artística TRANSITIOTEEN s’ha dut a terme durant el curs 21-22 amb l’alumnat de 2n d’ESO de l’Institut Lluís Domènech i Montaner dins l’assignatura optativa Activa-art, amb la docent Ada Vázquez i les artistes Sara Manubens i Lyn Diniz.

Aquest fanzín és una mirada gràfica a pràctiques que s’han fet a l’aula a través del llenguatge de la performance. És una manera de recollir preguntes, intuïcions i reflexions que han travessat l’aula, creant un diàleg entre el cos i la paraula amb les arts plàstiques visuals, llenguatges propis de la docent que ha acompanyat Transitioteen a l’aula.

Alumnat IES Lluís Domènech i Montaner: Claudia Regidor Borrals, Gala Jimeno Currius, Muahamad Ammat Basharat, Etienne Díaz Ruedas, Carlota  Jiménez  García, Judith Rubio Sanchis, Pol López Figueredo Carlos Santafé Martínez, Taekeon Noh, Mario Alejandro Villaroel Mamani, Olivert García, Aniara Sánchez Ramírez , Maram Oujaka Serroukh. Docent a l’aula: Ada Vázquez. Artistes a l’aula: Sara Manubens i Lyn Diniz

Disseny: Roma