Graner

› House of the Seas amb el Xavier Manubens

House of the Seas amb el Xavier Manubens

Proposo un recorregut sensible a través del cos i la reconfiguració de la nostra imatge per a trobar les potencialitats del que som. Practicarem juntes totes les fisicalitats possibles i imaginables. Construirem un marc segur en el que cada participant podrà relacionar-se en total llibertat amb la seva propia imatge. Pensarem juntes a través de la pràctica de la Dansa i la Performance quin és el cos que volem construïr i com podem fer-ho en comunitat.  Prenc el concepte ‘HOUSE’ de la cultura Drag com un espai comunitari, artístic i disident que es recolza en ella mateixa i comparteix recursos desinteressadament. 


Biografia Xavier Manubens:

Artista, coreògraf i performer. Treballo com a performer i desenvolupo els meus treballs de creació des de 2015. Formo part del col·lectiu Misiondivina i soc Artista Associat a la Poderosa. Vaig cursa el Master en Pràctica Escènica i Cultura Visual (2015, Museu Nacional Reina Sofia) i el meu treball es mou entre els camps del site-specifc, la instal·lació i la Dansa, i posa l’atenció en els processos de transició entre dues coses, relacionant l’arquitectura i el gènere per a produïr situacions ambigües i incertes.


Amb les escoles:

  • Escola El Polvorí
  • Escola SEAT
  • Escola Bàrkeno
  • Escola Ramon Casas

Els projectes educatius de Graner s’emmarquen dins de Caixa d’Eines, un programa de l’ICUB, el Consorci d’Educació de Barcelona i Pla de Barris, present a 56 centres de la ciutat.