Graner

› Notícies

JAZZBETWEEN dona el tret de sortida al BOOMBETA amb impro, djs i música en directe el divendres 1 de juliol a La Bàscula

Inaugurem el BOOMBETA amb la proposta Jazzbetween, que organitza una sessió de DJs i músics en viu (hip-hop, jazz, funk, house i música contemporània) amb improvisació de ballarinxs de tots els estils. Un espai on explorar la contemporaneïtat del Jazz i on s’obren relacions inesperades entre música i dansa urbana, folklòrica i també contemporània. On comença i acaba el que entenem per Jazz i No Jazz? Us convidem a una sessió d’improvització i trobada artística en un diàleg entre el Graner, La Bàscula i les seves comunitats de dansa i música per descobrir-ho.

JazzBetween és una sessió de música i dansa per generar un espai contemporani de diàleg entre el Jazz i el No Jazz, on s’habita un espai des de la diversitat, la diversió   l’acceptació de les noves poètiques de la dansa i la música.

JazzBetween és un espai obert a l’experimentació i la improvisació entre el so i el moviment.

JazzBetween és una festa.

Jazzbetween és una performance.

JazzBetween és per compartir.


1 DE JULIOL – ESPAI JOVE LA BÀSCULA (exterior) – 18 h. – 20.30 h.

DJs: Karmasound i Wackrov / La Bàscula.

Música en directe: Claudio Marrero (saxo i electrònica), Emiliano Franco (bateria), Rocky Fenn / La Bàscula (baix elèctric)

Ballarinxs: Anna Yang, Ivan Bouchain, Adrian Vega, Andrea El Ameri, Raúl Lorenzo, Lofti Maadour,  Anna Castillo, Marina Pravkina.

Entrada lliure sense reserva

Es pot accedir a la proposta una vegada començada


Marina Pravkina és una de les artistes residents del Graner i és fundadora del projecte JazzBetween. Afincada a Barcelona, és artista, professora i coreògrafa. Va començar la seva carrera el 2006 amb el llenguatge del house dance, participant en diversos festivals internacionals. A partir d’aleshores s’ha interessant pels estils que estan vorejant la idea de footwork i clubbing (cultures de house i uk jazz fusion) fins arribar a la dansa contemporània i la performance. El 2016 comença a organitzar les primeres trobades JazzBetween, que acabarà exportant fins a Tokio i Bratislava, tot i tenir la seu principal a Barcelona. En paral·lel, va presentar el seu primer treball escènic JazzBetween.LIVE a La Mercè Festival el 2019 i també la seva primera col·laboració amb la coreògrafa Alesya Dobysh (Holanda) amb Re.titled, peça que va guanyar el XV certamen Coreografic de Sabadell el 2020. Actualment està desenvolupant la peça escènica Grooves.


Consulta la programació completa del BOOMBETA