Graner

› Notícies

Laboratori de creació de Vulnus Arts Vives i Recerca al Graner

Acollim un nou laboratori de creació de Vulnus Arts Vives i Recerca el proper maig al Graner. Ens fa molta il·lusió tornar a tenir per la casa aquest grup artístic i d’investigació, vinculat anteriorment al Graner i al barri de La Marina.

Obren convocatòria per a creadores, investigadores i veïnes que vulguin participar al laboratori que realitzaran els dies 5,6 i 7 de maig. A partir de la pregunta “Què implica cuidar (-NOS)”? la idea és fer una elaboració conjunta i corporal de la dimensió de la cura en termes col·lectius. Això implica també qüestionar idees prèvies sobre el que som, com ens construïm, la nostra independència, autonomia i d’altres interrogants.

LABORATORI 2 DEL PROJECTE “D’ESCRIPTURES”:

De la mà de la investigadora Asun Pié, la creadora Diana Alves i l’artista convidada Adriana Reyes, especialitzada en cures i performance.

  • Lloc: El Graner (Carrer de Jane Addams, 14-16) Com arribar-hi
  • Dates i horaris: Divendres 5 de maig de 17.30h a 20.30h / Dissabte 6 de maig de 9.30h a 14h i de 15.30h a 20h / Diumenge 7 de maig de 10h a 14h.
  • Inscripció gratuïta: per formalitzar inscripció (fins el 3 de maig) és necessari enviar un mail amb nom, cognoms i telèfon de contacte a: proyectovulnus@gmail.com