Graner

› Notícies

Вавада онлайн - ваш путь к захватывающим азартным развлечениям. Рабочее зеркало леон и официальный сайт Хотскинс.

Mostra de 'Trabajo normal' de Claudia Müller

“L’artista, com suggereix Paolo Virno, és el model de treballador per excel·lència del postfordisme”.

Cláudia Mülller reflexiona al voltant del “treball” en el seu projecte “Trabajo Normal”, en residència al Graner ii en col·laboració amb el Centre Cívic Barceloneta presenta 3 accions i 1 trobada del 24 al 27 d’abril.

“Trabajo normal” en aquesta ocasió mostra 3 accions, cadascuna d’elles amb una durada de 9h (amb 1h de pausa) que podràs transitar i visitar al Centre Cívic de la Barceloneta.

Les accions parteixen de projectes artístics que discuteixen, d’alguna manera, la paradoxa de la inutilitat en l’art i impliquen com a referència les obres dels artistes Francis Alÿs, Marta Soares i Artur Barrio.

DIMARTS 24 de 12.15 a 21.15 (pausa de 15.15 a 16.15h) acció ‘Trabajo Normal’ #1 a partir de:

1. Francis Alÿs – Sometimes doing Something Leads to Nothing

DIMECRES 25 de 12.15 a 21.15 (pausa de 15.15 a 16.15h) acció ‘Trabajo Normal’ #2 a partir de:

2. Marta Soares – Vestígios

DIJOUS 26 de 12.15 a 21.15 (pausa de 15.15 a 16.15h) acció ‘Trabajo Normal’ #3 a partir de:

3. Artur Barrio – 4 dias e 4 noites

DIVENDRES 27 de 18h a 20h al mateix Centre Cívic de la Barceloneta hi haurà una trobada amb Cláudia Müller per posar en pràctica i compartir el mètode Das Arts de feedback. Es tracta d’una trobada oberta i que necessita que els participants hagin visitat algun dels tres dies alguna de les tres accions de “Trabajo Normal”.

El mètode Das Arts és un mètode creat al departament de teatre de l’Amsterdam University of the Arts, que té l’objectiu d’apoderar l’artista que rep el feedback i anar més enllà de les opinions i els judicis, oferint crítiques precises i clares, bé com a subsidis per a una discussió àmplia i estimulant en relació a un treball artístic.

TOTES LES ACCIONS SÓN AMB ENTRADA LLIURE I ES PODEN VISITAR AL LLARG DE LA SEVA DURADA EN QUALSEVOL MOMENT*

*Excepte la trobada Das Arts que té una durada de 2h, també al C.Cívic Barceloneta i cal apuntar-s’hi prèviament a info@granerbcn.cat

Més info: http://www.claudiamuller.com/

Centre Cívic Barceloneta Carrer de la Conreria, 1-9