Tornem a col·laborar amb el Programa Suport a la Creació de FiraTàrrega
Tornem a col·laborar una vegada més amb el Programa de Suport a la Creació de FiraTàrrega.
Aquest 2019 recolzant i coproduïnt les següents propostes:
FRANCESC CUÉLLAR / FUNDACIÓN AGRUPACIÓN COLECTIVA “LIVALONE” Una coproducció de FiraTàrrega amb el suport del Graner
Parapetat rere una taula i armat amb un portàtil, un equip de música i diverses projeccions, Francesc Cuéllar encarna el prototip de jove de 25 anys que intenta la gran fita de viure sol —sense compartir pis— a Barcelona. Amb lucidesa i humor construeix un relat en primera persona, en format de conferència escènica no-acadèmica, sobre els camins per arribar a l’autosuficiència abans dels trenta anys. Una dissecció de les adversitats i els entrebancs que han d’afrontar, per sobreviure amb una certa dignitat, tota una generació de joves millenials que viuen indefinidament en precari: l’especulació, la gentrificació, la bombolla immobiliària, el turisme de masses… Un repàs minuciós i sarcàstic dels usos i costums, drets i necessitats de la societat contemporània.
MAMBO PROJECT “LA FESTA” Espectacle inclòs al programa MediaEstruch i coproduït per FiraTàrrega dins el programa Suport a la Creació 2019 amb la col·laboració del Graner i Roca Umbert
Col·lectiu artístic audiovisual i multidisciplinari que utilitza les arts en viu com el context d’experimentació idoni per als seus projectes. En aquest cas, una festa, el primer acostament a la música electrònica. La pulsió primària, el beat… Tot batega a un mateix ritme. Bum, bum bum… fins que et llences. Una experiència coreogràfica immersiva que explora els diferents estadis d’una festa tecno i les connexions entre els conceptes associats a la música electrònica i els estats propis de l’enamorament. El primer contacte, l’aproximació, la timidesa, la inseguretat; però també l’expectació, els nervis, la seguretat que alguna cosa està a punt de passar i que, quan passa, desencadena l’eufòria absoluta.
MIQUEL BARCELONA “[KÓRPS]” Espectacle coproduït pel Graner, Sant Andreu Teatre, Fundació Catalunya La Pedrera i FiraTàrrega
Proposta escènica multidisciplinària que té com a eix expressiu la dansa contemporània i dialoga amb la música electrònica, la veu, la llum i la teatralitat. L’espectacle pren com a referent el corb, l’ocell omnívor i carronyaire més present a la mitologia i les arts. Associat amb la mort, se li atribueix un paper mitjancer entre el món terrenal i el món espiritual. [kórps] juga també amb l’homofonia de la paraula anglesa corpse, que vol dir cadàver, cos inert. Una peça que beu de la tradició popular i de les pràctiques humanes al voltant de la violència, la vetlla i la mort.