Graner

› Notícies

Nova plataforma online de la recerca 'Zones de contacte' d'artefactum a partir del programa d'educatius del Graner

Estem molt contentes de presentar-vos la nova plataforma online de recerca dels artefactum. “Zones de Contacte: entre-llocs de les arts vives i l’educació” es desenvolupa a partir del Programa Caixa d’Eines de Graner i funciona com un arxiu viu i una plataforma de publicació on podeu consultar articles, reflexions i relatories de la comunitat que aplega el programa Educatiu Caixa d’Eines de Graner.

Entre d’altres materials hi podeu llegir “Funambulismes: Arts vives i pedagogies de l’emancipació” una entrevista de l’Ariadna Miquel a artefactum que dibuixa un itinerari pels principals conceptes articuladors de la mediació. També hi trobareu les primeres seqüeles d'”Una Colonia Drag“, una correspondència entre Xavier Manubens i David Pérez que obre un camp de reflexió sobre els cossos, la fantasia i la diversitat als “entre-llocs” que esdevenen entre la pràctica Drag i la pedagogia.

Els pròxims mesos la plataforma s’anirà actualitzant amb més relats d’altres actors de la comunitat per teixir una narrativa polifònica de les experiències que esdevenen a les zones de contacte. Mentrestant a les aules continuen desplegant-se amb intensitat “House of the seas” de Xavier Manubens a l’Escola Bàrkeno, “C.I.R.S.C.A” d’Alba Rhie a l’Institut Montjuïc, i les accions de “El cuerpo como acontecimiento que se expone” de Bea Fernández a les escoles bressol del barri de la Marina.

Visiteu i transiteu https://zonesdecontacte.hotglue.me/