Graner

› Notícies

Obertura de procés de HUERTO de Paula Quintana el divendres 17 de juny a les 12 h. en el marc d'ISEA 2022 Barcelona

HUERTO és un treball artístic en què conviuen ciències astrofísiques, ciències bioquímiques i les anomenades ‘ciències ocultes’, travessades des de l’experiència física i orgànica.

HUERTO situa el cos no com a eina sinó com a font de saber en si mateix, conformat per sistemes i coneixements que dialoguen i s’entrellacen. Un procés desenvolupat per un equip de professionals artístics, científics i tècnics que treballen de manera conjunta en totes i cadascuna de les fases de la investigació i la creació. Un procés que aborda aquesta relació entre àrees de coneixement sense jerarquies, fent que tots els components estiguin al servei de la seva comuna interacció. Es posa el focus no sols en les conseqüències sinó en la pròpia acció recíproca, investigant en el subtil temps-espai frontera en què cada disciplina deixaria de ser ella mateixa per diluir-se en una altra cosa.

Un acostament que obre noves possibilitats i experiències cognitives, imaginatives i sensorials. El cos com el reflex fractal del moviment del cosmos, del regne microscòpic i del gest social, travessats per la ubiqüitat d’una pulsació. Una observació pròpia des de cadascuna de les disciplines implicades: astrofísica, biomolecular, lingüística, so i escena.

Paula Quintana és resident del Graner per convocatòria pública, en la modalitat d’Investigació, més info AQUÍ 

Divendres 17 de juny a les 12h al Graner

Entrada gratuïta, amb reserva prèvia a info@granerbcn.cat

Aquesta obertura forma part de la programació expandida d’ISEA (International Symposium on Electronic Art) 2022 Barcelona

MÉS INFO