Graner

› Notícies

Obertura de procés d'EL JARDÍ de La Taimada el dissabte 2 de juliol dins el cicle Boombeta

El Jardí de La Taimada forma part d’una trilogia anomenada THE GARDEN  inspirada lliurement en el tríptic El jardí de  les Delicies del Bosco. Una obra per a 20-30 voluntaris amb mobilitats diverses que persegueix la mateixa idea enigmàtica de la famosa obra pictòrica, amb ganes de provocar discurs a la nostra mirada. La Taimada treballa amb la presentació de la sensualitat, la fragilitat i la monstruositat de l’èsser humà; perseguint aquesta gran plasticitat visionària de la diferència.  Des de La Taimada, Inspirats pel Bosco ens mouen i commouen preguntes sobre l’existència i la bellesa. El Jardí és una gran declaració d’amor, una declaració rotunda sobre la necessitat de ser i existir.

La Taimada som com una mena de gos amb dos caps acarnissats sobre un cos compartit. El Jordi des de les arts de la imatge i l’Olga des del món del cos i de la dansa es troben en un diàleg en permanent discussió des del 2015. Ja fa temps que la paraula dansa incomoda a La Taimada i els cossos, l’espai i el temps han ocupat tota la seva atenció. La dansa per a la companyia és poesia visual, cossos escultòrics, imatges suggerents, missatges intuïtius, instintius, subliminals i metafòrics. Cada vegada s’interessen menys pel poder coreogràfic i estan més atrapats per la poètica del cos. Busquen fotre’s d’hòsties contra la BELLESA. Els atrapa una necessitat confrontativa, una necessitat instintiva de moure les imatges per donar missatges no concluents. Busquen espectadors que consumeixin les seves imatges amb la mateixa innocència amb la qual les ofereixen, a la recerca d’una bellesa -sense tribut ètic, ni moral- oferta en sacrifici per tal que cada espectador en consumeixi la seva part, en el acte ritual que s’invoca dalt de l’escenari.


2 DE JULIOL – Graner – 19 h. (90 min.)

Entrada lliure, aforament limitat, cal fer reserva a info@granerbcn.cat


Direcció: Olga Alvarez i Jordi Cabestany

Coreografia: Olga Alvarez

Cossos voluntaris: Alba Alcayada, Sendoa Quijada, Iñigo Martínez, Manel Àvila, Xavier Duacastilla, Desiree Cscales, Mila Pascua, Genís Bolivar, Isabel palomeque, Ihune Barbadillo, Jaume Girbau, Elia Brugulat, Osvaldo Civils, Pedro Lopez, Isidre Rosich, Clio van Kerm, Claudia Moreno, Helena Gòmez, Joan Casaoliva, Laura matamoros, Laia Soria, Paula March, Sylvie Le Roux, Asun sanz, Patricia Carmona, George Azenavor, Vicente López, Joan Calvete, Ignasi Mateo, Bartomeu Llopis

Disseny Sonor: Carlos Martorell

Idea Espai escènic: La Taimada

Disseny il.luminació: La Taimada

Producció: Pau Estrem – La Taimada

Ajuda i col.laboració: Aliansat – Fabra i Puig –  Teatre Municipal de Terrassa –  Teatro Pradillo de Madrid – Teatre de cal Bolet – Ajuntament de Vilafranca del Penedès – Residència de Creació El Graner 2022.

Consulta la programació completa del BOOMBETA