Graner

› Notícies

Presentació de “El forat negre” de Silvia Sant Funk amb alumnes de 3r d'ESO de l'Institut Montjuïc

Presentació de “El forat negre de Silvia Sant Funk amb alumnes de 3r d’ESO de l’Institut Montjuïc, en el marc del programa EN RESiDÈNCiA.

“Us presentem una proposta arriscada: compartir amb vosaltres, el públic, unes accions escèniques que ens són noves i encara estem descobrint a mesura que les fem.

De fet, fem coses que ens són familiars: cordar-nos la sabata, llegir un llibre, escoltar música amb els auriculars, caminar, descansar, barallar-nos, amagar-nos, celebrar un gol, tararejar una cançó, ballar una coreografia …

Però avui aquestes accions estan compostes, ocupen uns espais i tenen uns temps diferents. Els seus significats s’alteren. I vosaltres, mirant-vos-ho des de la butaca, sou qui acabeu de donar forma i sentit a aquest moment. Amb la vostra mirada creeu la tensió necessària per a que, aquí i ara, s’obri una nova dimensió: la dimensió escènica. I el que veiem, sentim  i interpretem en aquesta nova dimensió serà diferent per a cada individu que, d’una manera o altre,  ha format part de l’experiència.

BENVINGUTS I BENVINGUDES AL FORAT NEGRE!”

Amb els estudiants de 3r d’ESO de l’institut Montjuïc Nadia Alcario, Alexandra Carnero, Lidia García, Noa González, Daniel Gutiérrez, Tanya Hernandez, Fátima Larossi, Sufyan Mohammad, Àfrica Yago, Jose Mari Díaz i Aitana Navarro. Amb els professors Vicent Santamaria de Mingo i Elies Carles Olivas.

La presentació es farà el dimecres 12 de maig a les 10:30h i a les 12:30h al Mercat de les Flors 

Aforament limitat, entrada gratuïta (per al passi de les 12.30h) prèvia reserva a: confirmacions@mercatflors.cat

Més informació sobre el projecte: www.enresidencia.org 


El 5 i 6 de maig, d’altra banda, també es fa la presentació de “La simfonia de les diferències” de David Climent amb alumnes de 4t d’ESO de l’institut Salvador Espriu, també amb la mediació del Mercat de les Flors – Graner. 

Trobareu tota la info d’aquesta presentació al web del Mercat de les Flors www.mercatflors.cat 


EN RESiDÈNCiA és un programa de l’Institut de Cultura de Barcelona i el Consorci d’Educació de Barcelona, ideat en cooperació amb l’Associació A Bao A Qu, que porta els creadors a treballar durant tot un curs a l’aula. Aquest treball, que conclou amb la presentació d’una peça, en aquest cas vinculada a la dansa i el moviment, posa en diàleg d’una manera intensa i significativa creació, educació i mediació.