Graner

› Notícies

Presentació de "Cuirassa” de Sonia Gómez amb l'alumnat de 1r d'ESO de l’Institut Escola Turó de Roquetes en el marc d'ENRESiDÈNCiA

El projecte parteix del moviment participatiu en relació a l’espai i al grup. La peça està compassada a partir dels exercicis de classe: qualitats de moviment, el cercle amic, la representació en el futbol, l’efecte imant i paraules com enigma o “horitzó interminable brillant”. També parlen obertament dels seus punt de vista sobre l’amistat, la bellesa o la guerra. 

“Cuirassa” deixa entreveure les seves potencialitats.

Amb els estudiants de 1r d’ESO de l’institut Escola Turó de Roquetes David Amaya Díaz, Noemí Amaya Fernández, Emerson Daniel Bolaños Cuellar, Eric Caraballo Cabrera, Saba Fátima, Anthony Daniel Flores Ramos, Sheila Gallego Tirador, Encarna Gímez, Iker Martínez Cañete, Daniel Martínez Robles, Érika Martínez Robles, Heybi Matamoros Murillo, Miguel Ángel Moreno García, Faustino Moreno Moreno, Abel Saakyan Sola, Jorge David Velásquez Ruiz i Hannah Villatoro Oliva i les docents Gemma Arcas Miro i Cristina Bielsa Landin.

Fotografies Anna Fàbrega.

Divendres 20 de maig a les 11h al Mercat de les Flors

Aforament limitat, entrada gratuïta prèvia reserva a: confirmacions@mercatflors.cat


El Mercat de les Flors-Graner també està comissariant i mediant la residència d’Adrian Vega a l’Institut Maria Espinalt, amb l’alumnat de 1r d’ESO, consulta’n tota la informació AQUÍ

Més informació i seguiment del programa complet d’EN RESiDÈNCiA a http://www.enresidencia.org/

EN RESiDÈNCiA és un programa de l’Institut de Cultura de Barcelona i el Consorci d’Educació de Barcelona, ideat en cooperació amb l’Associació A Bao A Qu.