Graner

› Notícies

Library Z-Library

Presentació de "Memòria col·lectiva" d'Emma Villavecchia, Maria Soberón i l'alumnat de 4t d'ESO de l'Institut Teresa Pàmies

El procés de creació conjunt de les coreògrafes Emma Villavecchia i Maria Soberón amb l’alumnat de 4t d’ESO de l’Institut Teresa Pàmies arriba al seu final, amb la presentació de Memòria col·lectiva al Mercat de les Flors. Així, arribem a la cloenda d’un curs de treball continuat a l’aula, en el marc del programa ENRESiDÈNCiA.

Tres passes, un salt, gir, genoll al terra. Jo en diria una dansa abstracta estructurada, jo en diria llavor rítimica. Llavor. Llavor. Mirem cap endins buscant sentir i posar paraules a les sensacions que acompanyen el cos en moviment. Intel·ligència col·lectiva, memòria col·lectiva. Pausa. Fotogrames, silencis. Un moviment imaginat. Trajectòries en l’espai. Una dansa es crea conjuntament. Potser el que fem és sentir el ballar. Trobar un moment de calma. 

Amb els estudiants de 4t d’ESO de l’institut Teresa Pàmies Lucas Alexander Pérez, Ona Brufau Spínola, Olivia Epiney Mumenthaler, Andrea Juve Marti, Mariona Peracaula Almirall, Daniel Popovchenko, Iker Ramírez Busquets, Semaab Saeed, Laia Sanmartín Truñó, Waleeha Waleeha, Marti Gil Fuste, Nahiara Guerrero Alarcon, Nacho Ogando Ledesma, Lisbeth Salinas Alvarado, Oscar Álvarez, Olivia Cuesta Andreu, Martí Illas Oyarbide, Elektra Meola, Omar Marzali, Martino Ferlito, Elvin López, Alvarado, Victor Romero Garcia, Paula Tarré Calafat i els docents Gemma González Martínez i Gerard Segura Magallón. Docents de suport Òscar Sorribes, Àngels Soley Giribet i Andrea Roca Tutusaus.

Agraïments i fonts d’inspiració: Trisha Brown, Big Bouncers, Edward Muybridge, Salva Sanchis, Lisa Nelson, Lipi Hernández, Susan Bauer, Arrangement Provisoire. Mark Lorimer. Loïc Touzé. Mathieu Bouvier.

Dijous 18 de maig a les 18h i divendres 19 de maig a les 12h al Mercat de les Flors

Aforament limitat, entrada gratuïta prèvia reserva a: confirmacions@mercatflors.cat

Més informació sobre el projecte:  www.enresidencia.org 

EN RESiDÈNCiA és un programa de l’Institut de Cultura de Barcelona i el Consorci d’Educació de Barcelona, ideat en cooperació amb l’Associació A Bao A Qu.