Graner

› 48 HORES JUNTES

48 HORES JUNTES

Context de trobada que posem amb marxa amb els i les residents anuals per convocatòria pública 2021. Fruit del retorn que vam rebre de la comissió artística del desembre 2020, amb la participació dels i les residents per convocatòria pública 2020, i com a part de les accions d’obertura de la governança del centre, va sorgir la necessitat de crear contextos de trobada entre els i les creadores que formen part de la convocatòria pública anual.

48 HORES JUNTES és un espai de trobada que es du a terme al Graner (1a ed. març 2021) i on els i les creadores per convocatòria pública comparteixen diferents activitats per tenir un coneixement més global del centre i del programa de suport a la creació (com a programa i a nivell de continguts). Passegem pel barri amb algunes veïnes, es comparteix amb tot el grup el punt de partida i full de ruta del projecte acollit en residència durant el 2021 i es comparteix (creadores i equip Graner) el projecte global del centre de cara al 2021 per poder aportar-hi un retorn i contribucions pròpies.

Participants 1a trobada març 21: Lara Brown, Cris Blanco, Julián Pacomio, Anto Rodríguez, Xavier Manubens, Antes Collado, Fernando Gandasegui, Raquel Klein, Leticia Skrycky i Núria Guiu (artista associada al Graner 2020-21).