Graner

› 48 HORES JUNTES

Вавада онлайн - ваш путь к захватывающим азартным развлечениям. Рабочее зеркало леон и официальный сайт Хотскинс.

48 HORES JUNTES (2022)

Context de trobada que posa en relació els i les residents anuals per convocatòria pública. Fruit del retorn que vam rebre de la comissió artística del desembre 2020, amb la participació dels i les residents per convocatòria pública 2020, i com a part de les accions d’obertura de la governança del centre, va sorgir la necessitat de crear contextos de trobada entre els i les creadores que formen part de la convocatòria pública anual. El 2021 es va fer una primera trobada 48H que va confirmar les intuïcions de l’enriquiment que suposa per la comunitat Graner i el projecte aquest tipus de contextos de no productivitat.

Així, 48 HORES JUNTES és un espai de trobada que es du a terme al Graneron els i les creadores per convocatòria pública comparteixen diferents activitats per tenir un coneixement més global del centre i del programa de suport a la creació (com a programa i a nivell de continguts). Es comparteix amb tot el grup el punt de partida i full de ruta del projecte acollit en residència durant l’any i es comparteix (creadores i equip Graner) el projecte global del centre per poder aportar-hi un retorn i contribucions pròpies.

Participants trobada març 22: Janet Novas (creadora associada), Andrea El Ameri, Olga Álvarez, Marina Pravkina, Candela Capitán, Victor Colomar, Júlia Barbany, Jou Serra, Levi & Russo, Magdalena Garzón, Paula Quintana, Guillem Jiménez, Richard Mascherin, Carolina Campos.

48 HORES JUNTES (2021)

Context de trobada que posem amb marxa amb els i les residents anuals per convocatòria pública. Fruit del retorn que vam rebre de la comissió artística del desembre 2020, amb la participació dels i les residents per convocatòria pública 2020, i com a part de les accions d’obertura de la governança del centre, va sorgir la necessitat de crear contextos de trobada entre els i les creadores que formen part de la convocatòria pública anual.

48 HORES JUNTES és un espai de trobada que es du a terme al Graner (1a ed. març 2021) i on els i les creadores per convocatòria pública comparteixen diferents activitats per tenir un coneixement més global del centre i del programa de suport a la creació (com a programa i a nivell de continguts). Passegem pel barri amb algunes veïnes, es comparteix amb tot el grup el punt de partida i full de ruta del projecte acollit en residència durant el 2021 i es comparteix (creadores i equip Graner) el projecte global del centre de cara al 2021 per poder aportar-hi un retorn i contribucions pròpies.

Participants 1a trobada març 21: Lara Brown, Cris Blanco, Julián Pacomio, Anto Rodríguez, Xavier Manubens, Antes Collado, Fernando Gandasegui, Raquel Klein, Leticia Skrycky i Núria Guiu (artista associada al Graner 2020-21).

Participants 2a trobada octubre 21: Anto Rodríguez, Cris Blanco, Lara Brown, Julián Pacomio, Antes Collado, Fernando Gandasegui, Raquel Klein, Leticia Skrycky.