Graner

› PROJECTE Z

Вавада онлайн - ваш путь к захватывающим азартным развлечениям. Рабочее зеркало леон и официальный сайт Хотскинс.

PROJECTE Z

El Projecte Z s’inicia aquest 2022 com una nova línia de treball de Graner enfocada en la comunitat d’artistes emergents de la ciutat de Barcelona que treballen al voltant de la dansa i les arts vives. Sota el nom del projecte s’hi amaguen els orígens i la història de l’edifici del Graner. Z del zirconi que feia servir la fàbrica Lámparas Z i les seves bombetes incandescents, que es construïen al Graner abans fins i tot que fos la fàbrica Philips i que acabés convertint-se en un centre de creació.

El Projecte Z genera un espai i un temps de trobada, d’escolta col·lectiva i de transferència de coneixement entre totes les persones que hi participen, amb l’objectiu de poder crear un mapa de preguntes compartides, inquietuds i potencialitats que generin reflexions i també possibles eines i recursos col·lectius.

El Projecte Z s’articula a través de moments grupals i també de converses individuals, que focalitzen l’atenció i la cura cap a cadascuna de les artistes que en formen part. En aquest nou context de trobada generacional, Graner vol donar veu als aprenentatges compartits i a la possibilitat d’una comunitat flexible i no institucionalitzada. A través de l’escolta, Graner es qüestiona com acompanyar l’emergència i com posar eines i possibilitats a l’abast de les artistes a partir de les seves necessitats, establint relacions de llarg recorregut, sostenibles i situades.


El Projecte Z #1 comença el seu recorregut en aquesta primera edició amb la complicitat de Tina Agency, amb la Laia Montoya i la Valeria Cosi  i amb un grup d’artistes amb diferents experiències i coneixements i que han transitat Graner aquest darrer any en diferents contextos i projectes: Candela Capitán, Júlia Barbany, Andrea El Ameri, Guillem Jiménez, María Jurado, Marina Pravkina, Blanca Tolsà i Iver Zapata.

Fotografies de Mila Ercoli.