Històric dels programes impulsats en col·laboració amb altres equipaments

Col·laboració amb el MACBA (Museu d’Art Contemporani de Barcelona) en el marc de l’exposició María Teresa Hincapié. Si aquest fos un principi d’infinit.

Una col·laboració entre el Jardí Botànic  – Museu de ciències naturals de Barcelona i el Graner, un projecte d’experimentació a cavall entre la botànica i les arts vives.

Projecte internacional de col·laboració a tres bandes entre Mercat de les Flors, West Kowloon Cultural District de Hong Kong i Graner.

Programa de relació amb l’espai de creació NAVE que va incloure una residència de l’equip de gestió i d’artistes xilenes al Graner i la participació d’una figura de suport en l’equip del Festival Sâlmon 18.

Programa organitzat per l’Institut de Cultura de Barcelona que proposa l’obertura nocturna dels espais museístics de la ciutat de Barcelona, amb una programació específica co-comissariada pels mateixos museus en diàleg amb espais de creació.

Cicle de dansa contemporània programat per La Fundació Catalunya – La Pedrera amb l’assessorament i el co-comissariat del Graner, a l’edifici de La Pedrera.

Contextos d’internacionalització de la dansa sorgits de la Finestra d’Internacionalització de la Dansa creada el 2011 pel sector, organitzat i independent, les institucions de referència i les administracions públiques. Graner va coorganitzar les dues edicions d’IPAM i va mediar en la seva totalitat la primera edició de la FID.