Graner

› Projecte 2021

Вавада онлайн - ваш путь к захватывающим азартным развлечениям. Рабочее зеркало леон и официальный сайт Хотскинс.

Projecte 2021-2024

Després d’un procés de convocatòria pública i selecció per part d’un Comitè de Selecció format per la Directora del Mercat de les Flors, la Gerent de l’Institut de Cultura de Barcelona (delegant a la responsable del Programa de Fàbriques de Creació), la Directora de l’Àrea de Proximitat de l’ICUB (delegant en la Directora d’Innovació Coneixement i Arts Visuals, el President de l’APdC i el President de l’ACPDC
Roberto G. Alonso (President), una artista i/o professional independent del sector Dansa a proposat pel Consell Cultura Bcn i el Director Executiu Consorci Mercat de les Flors (aquest sense veu ni vot), es va resoldre la incorporació de Sonia Fernández Lage com a Coordinadora del Graner, centre de creació de dansa i arts vives.

Com a Graner, i en base a la nostra política de transparència adjuntem a continuació el projecte presentat a la convocatòria i que ha estat escollit per desenvolupar-se al llarg dels propers tres anys.

 

Projecte 2021

INTERCONNEXIÓ

Graner és un centre de creació de dansa i arts vives, situat en una antiga fàbrica de bombetes del barri de La Marina de Barcelona. Emmarcat dins el programa Fàbriques de Creació de l’Ajuntament de Barcelona, som un espai divers i interconnectat que posa al centre la investigación i l’experimentació artística i es relaciona amb la comunitat professional, l’educativa i la ciutadania.

CREACIÓ ARTÍSTICA I APRENENTATGES COL·LECTIUS

Al Graner convivim amb artistes i formem part de contextos amb diferents comunitats locals i globals, amb les quals impulsem encreuaments i aprenentatges col·lectius a partir del cos, contribuint a la circulació d’idees i coneixements en el camp de la dansa i les arts vives.

SOSTENIBILITAT

Davant les narratives imperants de productivitat posem en valor el procés, l’experimentació artística, l’escolta i el cos com a generadors de canvi cap a una societat més sostenible, permeable i col·lectiva.

TRANSPARÈNCIA

Busquem noves maneres de treballar des de la gestió pública creant espais de confiança, promovent relacions a llarg termini i una governança plural i participativa.

TRANSFORMACIÓ

Ens preguntem sobre quines pràctiques de relació, artístiques, educatives i de gestió són pròpies d’una visió contemporània de la dansa i les arts vives. Creiem que només així podrem expandir el Graner i acompanyar els i les artistes en tot el seu potencial transformador.