Graner

› Projecte 2021

Projecte 2021

INTERCONNEXIÓ

Graner és un centre de creació de dansa i arts vives, situat en una antiga fàbrica de bombetes del barri de La Marina de Barcelona. Emmarcat dins el programa Fàbriques de Creació de l’Ajuntament de Barcelona, som un espai divers i interconnectat que posa al centre la investigación i l’experimentació artística i es relaciona amb la comunitat professional, l’educativa i la ciutadania.

CREACIÓ ARTÍSTICA I APRENENTATGES COL·LECTIUS

Al Graner convivim amb artistes i formem part de contextos amb diferents comunitats locals i globals, amb les quals impulsem encreuaments i aprenentatges col·lectius a partir del cos, contribuint a la circulació d’idees i coneixements en el camp de la dansa i les arts vives.

SOSTENIBILITAT

Davant les narratives imperants de productivitat posem en valor el procés, l’experimentació artística, l’escolta i el cos com a generadors de canvi cap a una societat més sostenible, permeable i col·lectiva.

TRANSPARÈNCIA

Busquem noves maneres de treballar des de la gestió pública creant espais de confiança, promovent relacions a llarg termini i una governança plural i participativa.

TRANSFORMACIÓ

Ens preguntem sobre quines pràctiques de relació, artístiques, educatives i de gestió són pròpies d’una visió contemporània de la dansa i les arts vives. Creiem que només així podrem expandir el Graner i acompanyar els i les artistes en tot el seu potencial transformador.