Graner

› Notícies

Quatre creadores locals participaran a Camping France, International choreographic platform gràcies a la col·laboració del Mercat de les Flors – Graner i el CND de Paris.

Camping és un festival i una plataforma internacional de worhshops i obertures, una experiència única que ofereix trobades amb artistes del panorama coreogràfic internacional. Un espai artístic on totes les experiències de dansa, teatre, performance i arts visuals es troben. Aquesta setena edició de Camping, plataforma impulsada pel Centre Nacional de Dansa, ofereix més de 34 workshops a Pantin, Ile-de France i Lyon, en diàleg amb nombroses estructures associades i una dotzena d’espectacles i conferències, tot plegat ideat amb la complicitat de Gisèle Vienne, artista associada al CND.

Part dels “campistes” que participaran als workshops hi arriben gràcies al suport del Consulat général de France a Chicago, DacMartinique, Graner centre de creació de dansa i arts vives, Fondation Cartier pour l’art contemporain, Fonds de dotation Porosus, Institut français de Xile, del Sénégal i de Sèrbia, Odia Normandie, Onda Office national de diffusion artistique, Mercat de les Flors: Casa de la Dansa, ProHelvetia, ONASSIS STEGI –Outward Turn Programme, TeatroMunicipal do Porto, Théâtre Sevelin 36, TroisC-L.Centre de création chorégraphique luxembourgeois i agenceWBT/D.

El Mercat de les Flors-Graner ha convidat a quatre joves coreògrafes a participar a Camping, en diàleg amb el CND. Així, Blanca Tolsà, Júlia Godino, Vera Palomino i Maria Fernanda Soberon compartiran l’experiència Camping a Paris del 13 al 24 de juny de 2022. És la primera vegada que Mercat de les Flors – Graner dona suport a Camping i selecciona artistes perquè hi puguin participar, en una aposta per recolzar i dialogar amb contextos de transmissió de coneixement i intercanvi d’experiències artístiques tan enriquidors com aquest. Les quatre artistes han estat seleccionades mitjançant carta d’invitació.

A part del grup de “campistes” seleccionats en diàleg amb diferents estructures internacionals vinculades a la dansa i el moviment, Camping ofereix places per participar als workshops sota inscripció. Podeu consultar la programació de la plataforma-festival al seu web: https://www.cnd.fr/en/page/33-camping

Foto ©Paula Court