Graner

› Notícies

Recta final del procés d'ENRESiDÈNCiA amb Emma Villavecchia, Maria Soberón i l'alumnat de 4t d'ESO de l'Institut Teresa Pàmies

L’alumnat de 4t d’ESO de l’Institut Teresa Pàmies i les coreògrafes Emma Villavecchia i Maria Soberon es troben ja en la recta final del seu procés de creació, que han anat desenvolupat al llarg de tot el curs. Una de les últimes sessions que han realitzat abans d’encarar el mes de maig la van realitzar al Graner. Després de conèixer l’equipament i compartir amb una de les artistes residents el seu procés de creació (Maria Jurado), el grup va realitzar la sessió de cos i moviment a la Sala G, on van experimentar el treball sobre linóleum i altres aspectes d’un espai adequat per a l’especificitat del fet coreogràfic.  El grup es troba en plena creació, generant materials coreogràfics i explorant possibilitats compositives amb la mirada posada ja en la presentació en el Mercat dels Flors.

“Ens agrada pensar que els materials són com a ingredients amb els quals podem cuinar tot tipus de plats. És emocionant pensar que hi ha infinites possibilitats, infinites receptes, i veure a lxs alumnxs apropiar-se del procés.”

El proper 18 i 19 de maig en veurem el resultat!


EN RESiDÈNCiA és un programa de l’Institut de Cultura de Barcelona i el Consorci d’Educació de Barcelona, ideat en cooperació amb l’Associació A Bao A Qu.