Graner

› Recurs

Вавада онлайн - ваш путь к захватывающим азартным развлечениям. Рабочее зеркало леон и официальный сайт Хотскинс.

BOCA #1 · Oihana

BOCA # 1 ens convida a escoltar la conversa d’Arte Factum i Oihana al voltant del projecte d’investigació ‘Bailarinxs sonorxs’, en residència a Graner a la tardor de 2020.

Com la pràctica de ballar condiciona la nostra quotidianitat? Com es relaciona amb la dansa algú que s’ha relacionat de manera acadèmica i algú que s’hi relaciona des de la intimitat? ‘Bailarinxs sonorxs’ és una investigació artística que es pregunta pel «bailarinx» (Què és? Com ​​és? Què fa? etc.) des de les seves múltiples possibilitats i realitats concretes. És a dir, des del » ‘bailarinx» que ha estat format dins dels estàndards de «la Història de la Dansa» i que ha escollit professionalitzar-se en aquesta «especialització», fins al «bailarinx» com una persona qualsevol que vivencia el ball i que es relaciona vitalment amb això fora d’un «projecte professional-econòmic».

Mediació de la conversa: artefactum
Registre i ambient sonor: Telemann Rec
Enregistrat a la Sala M del Graner una tarda d’octubre de 2020

Si vols aprofundir en el projecte de l’Oihana, no et perdis el seu site: https://bailarinxssonorxs.hotglue.me/

BOCA #2 · Vértebro

BOCA # 2 ens convida a escoltar la conversa d’Arte Factum i Vértebro al voltant del projecte d’investigació ‘Barbecho’, en residència a Graner l’hivern de 2020.

‘Barbecho / Floración’ és una proposta de Vértebro amb l’objectiu generar un període de reflexió i regeneració sobre el propi col·lectiu (entès com a ens que produeix peces escèniques i coordina contextos de pensament i acció al voltant de les arts performatives. L’etapa específica d’el projecte vinculat al programa d’ajudes a la creació de Graner en la modalitat Residències d’investigació, proposa un temps de desacceleració per repensar les nostres metodologies de “fer en col·lectiu” i un temps d’obertura per posar a prova les nostres pràctiques i desitjos amb altres agents pertanyents i circumdants a l’àmplia comunitat de Graner.

Mediació de la conversa: artefactum
Registre i ambient sonor: Telemann Rec
Enregistrat a la Sala P del Graner una tarda de novembre de 2020