Graner

› Recurs

Вавада онлайн - ваш путь к захватывающим азартным развлечениям. Рабочее зеркало леон и официальный сайт Хотскинс.

El futuro es una danza sin m̶i̶e̶d̶o̶ ̶d̶e̶ nosotros [deseos para la desaparición] [de la blanquitud]

A partir de la invitació per fer un dels textos de la sèrie “Creació de futurs”, Bruno Levorin i Ignacio de Antonio Antón van seguir treballant més enllà de l’encàrrec inicial i ens comparteixen aquest text especulatiu a quatre mans i a dues llengües sobre el futur de la dansa.

Us recordem el text de la invitació:

Estem vivint una situació de gran complexitat que afecta un cop més i posa en evidència la vulnerabilitat de el sector cultural, i en concret de les arts escèniques. És el nostre un sector erosionat, basat en models de funcionament poc sostenibles, que intuïm caducs des de fa un temps, i que necessiten d’una revisió urgent. En un present fràgil, que s’acarnissa a tensar les desigualtats ja existents, i on se’ns empeny cap a una suposada improductivitat, obligant a parar màquines i a l’aïllament, vam optar per crear un espai per a la reflexió. En aquests moments difícils, us llancem una proposta per sortir amb ironia de el present i fer un exercici de IMAGINACIÓ. Aquesta és una invitació a crear una ficció: et proposem crear un escenari de futur, per potser començar a pensar com volem que sigui el nostre demà.

Bruno Levorin i Ignacio de Antonio Antón es van creuar per primera vegada el 2017 a Arqueologías del Futuro, a Buenos Aires. Des d’aleshores, quan es troben, comparteixen treballs i discussions i conversen des de la Dansa Contemporània, travessant la coreografía, la dramatúrgia i la teoría crítica.
En Bruno és filòsof i té com a objectiu fer tantes preguntes com sigui possible a tot el que es manifesta. També poeta, confia en la paraula com a monument d’espera, escolta i esperança. Va participar al Festival SÂLMON< el 2020, acompanyant el dispositiu de joves curadors/es d’arts vives Stalkers.
L’Ignacio és investigador escènic i arquitecte. Màster en Performance Studies – NYU, actualment navega en un doctorat que titula FUGITIVE DANCERS, insistint en les formes expandides de la coreografia. El seu treball es desplega en múltiples formats, sempre partint de les pràctiques crítiques. Forma part de FF90, laboratori de trobada d’artistes impulsat pel Graner.

Luan Banzai és un artista multidisciplinari brasiler que transita entre el Brasil, Europa i Japó. El nomadisme contemporani i el seu desenvolupament és un tema central en la seva obra visual, que va des de simples dibuixos lineals fins a la realització de pel·lícules, incloent fotografia i més recentment animació.

www.luanbanzai.org | @lwnbanzai