Graner

› ‘Reír y llorar’ amb la Mariona Naudin

'Reír y llorar' amb la Mariona Naudin

Reir y llorar és el títol d’una cançó d’un dels meus cantants preferits. Hi ha un fragment d’aquesta cançó que diu: “mirando a los cielos, con los pies en la maceta”. Aquesta connexió entre la terra (los pies en la maceta) i l’Univers (los cielos) em serveix per a introduïr l’essencia del treball que em proposo fer amb vosaltres; un treball de connexió entre el vostre interior i allò que és universal, entre el cos individual i el cos comú, entre allò físic i allò imaginari. Ara totes aquestes paraules poden sonar estranyes i potser no enteneu encara el què vull dir amb tot això, però no us preocupeu. Hi haurà moltes preguntes i aquestes seran necessàries per a tirar endavant el treball. Seran, de fet, el motor d’acció. Aquest taller és un viatge cap endins i cap enfora en el qual jo us guiaré a través d’eines que tenen a veure amb el cos, amb l’escena i amb la pràctica de la creació col.lectiva.


Bio de la Mariona Naudin

Soc creadora i treballadora de les arts vives formada en teatre físic a Espanya, Alemanya i Argentina. He treballat com a intèrpret per a directors i coreògrafs, però també desenvolupo el meu treball en solitari com a creadora independent. VIPhomenatge a Severiano Naudin, va guanyar el 2012 el Premi del Jurat del Festival 100è Berlin. Altres de les meves propostes com a creadora són Pienso casa, digo silla (2019), Mos Maiorum (2016), Kopfkino (2016) i Una família balla (2015). Actualment, formo part de la companyia de teatre documental Mos Maiorum (companyia resident al Teatre Lliure) i de la companyia de dansa-teatre Las Detectives. Soc artista associada al Graner i estudio Antropologia Cultural a la Universitat de Barcelona. Compagino el meu treball de creació amb l’educació artística i la interpretació.


Amb l’escola:

  • Institut Domènech i Montaner

Els projectes educatius de Graner s’emmarquen dins de Caixa d’Eines, un programa de l’ICUB, el Consorci d’Educació de Barcelona i Pla de Barris, present a 56 centres de la ciutat.