Graner

› Residències

Вавада онлайн - ваш путь к захватывающим азартным развлечениям. Рабочее зеркало леон и официальный сайт Хотскинс.

Carmen Triñanes i Laura R.Iturralde

Convocatòria pública, 2023

J A U J A és un projecte especial de Laura R. Iturralde i Carmen Triñanes. Neix de la curiositat i de les ganes d’experimentar amb l’espai escènic, de donar-li el temps que necessita. L’espai com a llavor i substrat. Un ens del qual, no només formem part nosaltres i en què volem donar lloc al fet que apareguin una altra La Laura i una altra Carmen. Desenvolupar altres facetes no escèniques així com altres artistes que habiten i hagin devolucionar una proposta. Una comunitat científica i col·lectiva en què l’artista deixa el seu espai a la hipòtesi, es bolca al procés i obre la creació escènica a altres professionals. Nosaltres volem propiciar que això passi.

J A U J A. 1. f. Denota tot el que es vol presentar com a tipus de prosperitat i abundància.

1. expr. col·loq. U. per reprendre una acció o una dita importuna o indecorosa.

J A U J A és una investigació espacial i escènica que busca posar el lloc que habita l’escena, com a detonant dramatúrgic i experiencial de l´acte teatral.

J A U J A és un ambient on succeeix, on es col·loca un espai com a ésser independent, amb lleis i ritme propi i en què poden ocórrer diferents experiències o propostes escèniques.

  • 2023 · convocatòria pública  (modalitat investigació en espai escènic) · Jauja

@laura_r_iturralde @carmenn.raw