Graner

› Residències

Fernando Gandasegui

Convocatòria pública, 2021

Soc artista, comissari i investigador en arts vives. He format part del col·lectiu PLAYdramaturgia i he coordinat el Teatro Pradillo a Madrid. He codirigit La Plaza al Verano de Matadero i programes de residències i investigació al Centro Cultural de España a La Paz. Dono classes i tallers en diferents institucions com ara Pedagogías Invisibles o el Bar Yola del Festival Sâlmon/Graner, bar que regento amb en Javier Cruz. He sigut artista resident a La Caldera, al CA2M, La Casa Encendida, Malavoadora o L’Estruch. El meu treball artístic forma part de la Col·lecció del CA2M i de l’Arxiu de creadors de Matadero i s’ha presentat a La Poderosa, l Festival TNT, Artium, CentroCentro, EACC, PHotoEspaña o Intermediae, entre d’altres institucions i també en altres espais independents com POLS. He coordinat projectes de comunicació per a festivals com El lugar sin límites (Museo Reina Sofía-Centro Dramático Nacional) o ¿Qué puede un cuerpo? (La Casa Encendida), he publicat catàlegs com Querer parecer noche (CA2M) i he escrit programes de mà de Teatros del Canal o Conde Duque. Actualment codirigeixo Teatron, on també publico en el meu blog i estic preparant el festival Domingo per a La Casa Encendida.

  • 2021 · convocatòria pública · Domingo

SOBRE  EL PROJECTE EN RESIDÈNCIA:

“Els discursos al voltant de el futur han ocupat un espai central durant els últims anys, símptomes de ‘la lenta cancel·lació del futur’ neoliberal, en comptes de sentir-nos privadxs d’ell, potser ens hàgim alliberat per fi d’un futur en el qual mai vam estar inclosxs. Deixant el futur enrere, ara és el moment de preguntar-se des de les arts vives, la naturalesa de les quals no permet més horitzó que la urgència del present, quins tipus de relació s’estan donant amb l’absència de futur en aquest buit per habitar i performativizar de nou “.

Foto: “Making of del salt a el buit d’Yves Klein publicat a” Dimanche “. Klein es va torçar el turmell en intents anteriors. Imatge d’Harry Shunk”.

WEB: http://www.tea-tron.com/teatron/Portada.do
Facebook: fernando.gandasegui
Instagram: @fernandogandasegui/
Twitter: @fergandasegui