Graner

› Residències

Julián Pacomio

Convocatòria pública, 2021

Els meus treballs en arts escèniques indaguen la idea de còpia, remake, traducció i apropiació de materials aliens. Col·laboro amb la coreògrafa Ángela Millano en el projecte d’investigació Asleep Images, del qual formen part les peces Make It, Don’t Fake It (2019) i PSYCHO (2020). Altres peces són
El mundo bajo el mundo (2017) i Espacio Hacedor (2016) en col·laboració amb l’arquitecte Miguel del Amo. Des de 2017 treballo a Lisboa amb el coreògraf João Fiadeiro a From afar it was in Island, De perto, uma pedra i O Qué Fazer Daqui Para Trás. He col·laborat amb Luis Garay, Annika Pannitto, Carolina Campos, Daniel Pizamiglio, Leticia Skrycky, Blanca G. Terán, entre d’altres. El 2020 formo part del Forum Dança PACAP (Performing Arts Advanced Program)  comissariat per João Dos Santos Martins a Lisboa. He commissariat NO NO NO SOLO SOLO NO a Injuve i Contemplar una superficie inestable amb Ignacio de Antonio Antón, projecte guanyador d“Inéditos 2021” a La Casa Encendida.

  • 2021 · convocatòria pública · Apocalipsis entre amigos o el día simplemente

SOBRE EL PROJECTE EN RESIDÈNCIA:

Portem molt de temps anant a dormir d’hora. Som gents del dia, la nit, és cosa d’altres. Esperem l’apocalipsi junts, tots, aquí. En algun moment allò familiar, allò íntim, es tornarà inquietant i la fi arribarà afable, amable. Alguna cosa fosca emergirà a la superfície acusant la vida, i ja res serà igual; els records, els de llavors, ja no importaran; i només serviran els més forts, és a dir, els d’ara. Mai més serem contemporanis i només quedarà la llum del dia, simplement.
o
[…] és que això no té sentit però la resta no té sentit però la resta és la mort.