Graner

› Residències

Вавада онлайн - ваш путь к захватывающим азартным развлечениям. Рабочее зеркало леон и официальный сайт Хотскинс.

Koset Quintana

Col·laboracions, 2023

Koset Quintana és creadora creadora multidisciplinar natural de Gran Canària. Vai estudiar Art Dramàtic a Tenerife fins al 2022, on també es va formar en dansa contemporània al Teatre Victòria. A dia d’avui ha continuat aquesta formació de moviment més que la teatral a diverses escoles, teatres, tallers/workshops…Tenint no només íntima relació amb pràctiques per predisposar el cos i la veu sinó amb la escriptura es va decidir a fer un màster de Creació Teatral a la UC3M dirigit per Juan Mayorga (2023), on creativament va experimentar molt amb la coreografia amb un grup de vint persones, amb la creació de màscares, l’audiovisual i els dissenys lumínics. Les meves pràctiques denoten un alt caràcter performatiu i gust per la hibridació de formes teatrals i plàstiques.
He realitzat tres dramatúrgies pròpies que es tradueixen majoritàriament en fisicitat, concepte i espai: de-género humano (2023, estrenada en el Desleal), 22 postraumática (2022) y El apocalipsis k merezco yo (2023, TFM). Tots els meus treballs han estat pràcticament ‘solos’, de creació pròpia, encara que actualment em trobo treballant a l’escriptura corporal i dramàtica d’una obra que és en duo. Tot i això, també he treballat amb companyies com Young Boy Dancing Group, Sol Picò, Paula Quintana i altres performers… Igual que he treballat pedagògicament com professora amb tota mena de grups al voltant del moviment i la improvisació teatrals.

  • 2023 · col·laboració amb Tenerife LAV · LavUp!

Koset Quintana ha compartit una setmana l’activitat del Graner, el nostre dia a dia i també ha pogut conèixer una mica el context de la dansa i les arts vives de la ciutat, gràcies a una residència de context, en el marc del projecte LavUp! de Tenerife LAV, en el qual hem col·laborat. LAVUp! és un programa anual i estable d’impuls, mediació i acompanyament de dansa contemporània dirigit a joves intèrprets i creadors/es de les Illes Canàries.

Més informació de LavUp!