Graner

› Residències

Вавада онлайн - ваш путь к захватывающим азартным развлечениям. Рабочее зеркало леон и официальный сайт Хотскинс.

Paula Quintana

Convocatòria pública, 2022

Prenent com a base la creació escènica, m’interessa híbridar estils i tècniques per multiplicar les capes de llenguatge i significats, creant un vincle amb l’espectador a diferents nivells, intel·lectuals i viscerals, en un ferm compromís amb el context en què vivim i la recerca de formes i maneres genuïnes, al servei de cada projecte. De la mateixa manera, articulo el material en diversos formats d’exhibició i pràctiques compartides. Entre altres he estat artista ART FOR CHANGE LA CAIXA, he rebut la beca “Fonds de dotació Porosus-cité internacional des arts” per a “CAMPING´19” (CND) París, el Primer premi III Certamen Europeu Dona Creadora Contemporània 2016, el Premi Especial Millor Artista Emergent a la Fira Umore Azoka 2015, PAMS SEUL, Tanzmesse Düsseldorf, i he estat resident del Centro Danza Canal.

https://paulaquintana.com/


  • 2022 · convocatòria pública modalitat investigació ·  HUERTO

HUERTO és un treball artístic que travessa ciències astrofísiques i bioquímiques i les anomenades ‘ciències ocultes’, abordades des de l’experiència física i orgànica, situant el cos com a entitat
generadora i generada i habitant-lo com una galàxia pròpia de sistemes, plànols i coneixements que dialoguen i s’entrellacen. Un procés artístic amb la voluntat de trencar jerarquies preestablertes entre disciplines, vivenciant-les a través del propi cos. HUERTO articula la dramatúrgia escènica com un ritu d’un cos femení que travessa i és travessat, amb una narrativa fabuladora i mítica.