Graner

› Convocatòria tancada 2021

BASES CONVO. 2021

Convocatòria per projectes en residència de gener a desembre del 2021. Aquesta convocatòria va dirigida a artistes , col·lectius, i altres professionals, locals i internacionals, que treballin en les àrees de la dansa i les arts vives, i que desenvolupin propostes de creació o d’investigació.

La convocatòria d’ajudes a la creació en residència 2021 s’articula en 4 modalitats:

  • Residències de creació
  • Residències d’investigació
  • Residències de recerca en il·luminació escènica
  • Artistes emergents

El període de recepció de propostes va ser del 29 de setembre al 14 d’octubre de 2020 (20h hora Barcelona).

BASES I FORMULARI SOL·LICITUD

BASES CONVO. 2020

El Graner obre convocatòria per projectes en residència des mitjans de gener a desembre del 2020. Aquesta convocatòria va dirigida a artistes , col·lectius, i altres professionals, locals i internacionals, que treballin en les àrees de la dansa i les arts vives, i que desenvolupin propostes de creació o d’investigació.

La convocatòria d’ajudes a la creació en residència 2020 s’articula en 4 modalitats:

• Artistes associats/des

• Residències de creació

• Artistes emergents

• Residències de recerca

Les sol·licituds es podran presentar des del moment de la publicació de la present convocatòria fins el dia 13 de desembre de 2019 (24h hora Barcelona).

BASES I FORMULARI SOL·LICITUDS

BASES CONVO. 2019

El Graner obre convocatòria per projectes en residència des de febrer a desembre del 2019. Aquesta convocatòria va dirigida a artistes i col·lectius, locals i internacionals, que treballin en les àrees de la dansa i les arts vives, i que desenvolupin propostes de creació o d’investigació que tinguin la coreografia, el cos o el moviment com a eix central.

La convocatòria de residències 2019 s’articula en tres modalitats: artistes associats, artistes residents (producció/investigació) i artistes emergents.

El termini de recepció de les propostes serà del 25 de setembre al 25 d’octubre a les 24h (hora espanyola) de 2018.

En vols més informació? Pots venir a la sessió informativa sobre les bases 2019 el dijous 4 d’octubre a les 18h al Graner.

BASES CONVO. 2018

Convocatòria dirigida a artistes i col·lectius, locals i internacionals, que treballin en les àrees de la dansa i les arts vives, i que desenvolupin propostes o que estiguin dintre de processos d’investigació que tinguin la coreografia, el cos o el moviment com a eix central.

Dues modalitats: investigació i creació. 

CONVOCATÒRIA TANCADA i RESOLTA.