Graner

› Notícies

Resum d'EN RESiDÈNCiA de Sonia Gómez a l'Institut Escola Turó de Roquetes, imatges i reflexions.

El comissariat i la mediació del Graner i el Mercat de les Flors ha posat en diàleg el curs 2021-22 la coreògrafa Sònia Gómez i l’Institut Escola Turó de Roquetes.

Ha sigut un treball sostingut durant tot l’any, en el qual el cos, el moviment, l’espai i el “tot és ballable” han entrat a l’aula. En aquest vídeo que us compartim hi trobareu reflexions i testimonis de dos dels alumnes que hi han participat (Heybi Matamoros i Dani Martínez), de la Sonia Gómez i de la docent Gemma Arcas. També podreu veure imatges d’una de les sessions que s’han desenvolupat durant el curs i de la presentació final a la Sala Pina Bausch del Mercat de les Flors, sota el títol Cuirassa.

Quines expectatives tenien cadascú al voltant del procés que anaven a començar, quan van iniciar el curs? Què ha canviat al llarg de les sessions? Com ha estat presentar els materials davant altres companys i companyes?

Sonia Gómez, en residència a l’Institut Escola Turó de Roquetes.

Amb els estudiants de 1r d’ESO de l’institut Escola Turó de Roquetes David Amaya Díaz, Noemí Amaya Fernández, Emerson Daniel Bolaños Cuellar, Eric Caraballo Cabrera, Saba Fátima, Anthony Daniel Flores Ramos, Sheila Gallego Tirador, Encarna Gímez, Iker Martínez Cañete, Daniel Martínez Robles, Érika Martínez Robles, Heybi Matamoros Murillo, Miguel Ángel Moreno García, Faustino Moreno Moreno, Abel Saakyan Sola, Jorge David Velásquez Ruiz i Hannah Villatoro Oliva i les docents Gemma Arcas Miro i Cristina Bielsa Landin.

Més informació i seguiment del programa complet d’EN RESiDÈNCiA a http://www.enresidencia.org/

EN RESiDÈNCiA és un programa de l’Institut de Cultura de Barcelona i el Consorci d’Educació de Barcelona, ideat en cooperació amb l’Associació A Bao A Qu.

Vídeo d’Andrés Pino.