Graner

› Notícies

Taller 'Cyberexorcisme' amb Núria Guiu els dissabtes 26/03 i 2/04

Núria Guiu és ballarina/coreògrafa afincada a Barcelona. Cyberexorcisme és el seu últim treball, en el qual col·labora amb un grup de ballarines/Tik Tokers. Actualment es troba en residència tècnica al Graner, en diàleg amb el Mercat de les Flors.

En aquest projecte, la investigació de la Núria es centra en l’aplicació Tik Tok i vol exorcitzar les seves eines i el llenguatge corporal des del cos pla de la pantalla (el qual estem acostumades a experimentar majoritàriament de manera individual) fins a un cos escènic, físic i compartit.

El taller és una invitació gratuïta per a persones d’edats diverses (de 7 a 60 anys), de diferents procedències i experiències. Es dirigeix a persones interessades en la dansa/moviment i/o en la temàtica de la recerca. Durant el taller, la Núria posarà breument en context la seva investigació i proposarà una pràctica de moviment a través de joc i la improvisació, per experimentar algunes de les eines que han format part del procés de creació.

Les persones que assisteixin al taller seran convidades a participar en una part de la obertura de procés de Cyberexorcisme, que es farà dissabte 2 d’abril a les 12h al GRANER. 


INFOS PRÀCTIQUES:

  • Taller gratuït dirigit a persones de diferents edats (entre 7 i 60 anys)
    No cal experiència en el camp del moviment però si un interès en la dansa o en la temàtica de la investigació que proposa Núria Guiu

Sessions:

INSCRIPCIONS