Graner

› Notícies

Taller gratuït 'DANCE THE INTERNET' amb Guillem Jiménez / laSADCUM el divendres 8 de juliol

Dance the Internet és un taller que proposa laSADCUM al voltant de la peça ACLUCALLS on s’exploren diferents cossos en moviment, a partir dels efectes que viu la generació post-internet, de la qual formen part els components de la companyia. Tant a la peça com al taller es treballa a partir de conceptes com el workout, la pantalla i la programació informàtica.

Una sessió de cos que aporta eines físiques a totes aquelles persones que vulguin moure’s i per descobrir i provar com queda afectat el cos per la virtualitat de la xarxa (plena d’imatges en moviment de cossos, molts moviments de molts cossos diferents) a partir de pautes d’improvisació, , del propi imaginari i també les limitacions físiques.

laSADCUM és un projecte de dansa nascut de la mà d’en Guillem Jiménez que vol repensar la manera de constituir una ‘companyia’ de dansa en l’actualitat, centrant-se principalment en fer xarxa generacional. El projecte es divideix en una branca de creació d’obra i una segona educativa, amb taller on aborden el paper de la dansa i el cos en el temps present. La seva darrera peça ACLUCALLS es va estrenar el març de 2022 en el marc del festival Dansa Metropolitana, al CCCB. El Guillem i la cia. són artistes residents del Graner 2022.


INFOS PRÀCTIQUES

8 de juliol de 18h a 20h.

Al Graner (c/Jane Addams 14-16): bit.ly/comarribargraner

A partir de 16 anys

Inscripció gratuïta a info@granerbcn.cat