Graner

› Notícies

Tanquem el cicle Boombeta 21 amb "El camino del ardor" d'Alberto Cortés

 Una proposta d’Alberto Cortés que canta als espais del barri de La Marina amb un itinerari artístic creat col·lectivament.

Els espais es poden santificar amb foc. Proposem un recorregut grupal a càrrec de l’artista Alberto Cortés amb participació veïnal que pugui santificar, celebrar o despertar llocs que van ser, són o poden ser espais sagrats per al barri. Pensem juntes les paraules que desperten la lluita i les entonem en un encanteri col·lectiu.

3 parades amb 3 accions vinculades a diferents col·lectius del barri. Escull la teva parada o vine a les 3. T’hi esperem.

  • 19H: Jardí dels Drets Humans (al costat del Graner c/Jane Addams 14) amb la participació d’artistes vinculats a l’Espai FOC.
  • 19.30H: Centre Cívic Casa del Rellotge (Jardins de Can Ferrero, Passeig de la Zona Franca, 116) amb la participació de l’Associació Generación Guineo-Catalana Virgen de Bisila.
  • 20H: Espai Jove La Bàscula (Carrer del Foc, 128) amb improvització musical de Bndmente

Amb la participació dels veïns i veïnes Maite García, Josep Cot i Javier Pérez.

Imatge ©ManuRosaleny

Aforament imitat, cal reservar per a cadascuna de les parades on vols assistir com a públic. Reserves aquí: https://bit.ly/elcaminodelardor