Graner

› Notícies

Basar obert #4: Indagació Grupal amb David Villota

Arriba una nova edició de Basar obert, l’espai d’aprenentatge i pensament compartit, on convidem diferents professionals a compartir les seves eines, pràctiques i metodologies de treball. En un moment en què treballar en equip, entre equips i en xarxes globals és més necessari que mai per combatre l’atomització i cultivar el comú, en aquest Basar volem centrar-nos en aprofundir sobre la facilitació. Per a fer-ho hem convidat en David Villota a realitzar una formació sobre indagació grupal al Graner.

L’objectiu de la formació que proposa David Villota és presentar i apropar eines i mirades sobre la saviesa i la intel·ligència grupal. Entendre i viure com aquesta es manifesta i s’expressa per aprendre a generar espais i moments en els nostres projectes i equips perquè emergeixi de forma conscient, cuidada i efectiva per als nostres objectius. Es tracta d’una formació pràctica on aprendrem les eines posant-les a prova amb el propi grup.

Com generar espais d’exploració i creació col·lectiva? Com crear espais de diàleg i saber acompanyar-los?

Dirigit a professionals de la cultura i a artistes i persones que es dediquen a la gestió, producció o a la mediació artística.

Basar #4 és un programa en diàleg amb la XAC (Xarxa d’Aprenentatge Compartit)


Programa:

 • 18 juny de 18h a 20:30hPrincipis de la indagació i intel·ligència col·lectiva
 • 19 de juny de 9.30 a 14h i de 15h a 19h (inclou el dinar) : La mirada sistèmica, peixera i warmstorming, espais de diàleg i com acompanyar el diàleg.
 • 20 de juny de 9.30h a 14hL’art de la collita i espai obert entre els i les participants i recollida de dubtes

David Villota és facilitador, catalitzador de canvis organitzatius i professor convidat al Master d’ecologia i política de l’Institut de Ciències Ambientals de la UAB, on també col·labora com a assessor i facilitador des del 2016. És membre de l’IIFACE (Institut Internacional de Facilitació i Canvi) des del 2015. És col·laborador i assessor de la cooperativa d’arquitectes Raons Públiques (Barcelona) des de 2016. Ha sigut col·laborador i facilitador de diferents universitats españoles i organitzacions internacionals, treballant en més de vuit països diferents en àmbits com: comunicació d’equips resilients, desenvolupament organitzatiu, governança dinámica, conflictes o lideratge distribuït.

“La meva visió neix de l’experiència i la creença que les organitzacions guarden la saviesa necessària per cuidar del benestar de les persones i evolucionar cap al seu propòsit emergent”.


INFOS PRÀCTIQUES

Basar obert #4: Indagació Grupal amb David Villota

 • 18 de juny de 18h a 20:30h
 • 19 de juny de 9.30 a 14h i de 15h a 19h
 • 20 de juny de 9.30h a 14
 • Places limitades (cal assistir als tres dies de la formació)
 • Preu: 50€ (inclou el dinar del dia 19) –> INSCRIPCIONS
 • Totes les activitats de el programa seran presencials al Graner
  (C/Jane Addams 14 16) http://bit.ly/comarribargraner