PROGRAMES EN COL·LABORACIÓ

Programa de l’Ajuntament de Barcelona que posa en diàleg la xarxa de Fàbriques de creació amb diferents museus de la ciutat, amb la col·laboració del Festival Grec de Barcelona. Així, un seguit d’espais museístics i patrimonials de la ciutat es converteixen en escenari per als/les residents dels centres de creació que hi participen.

Projecte de recerca compartit entre quatre fàbriques de creació —l’Ateneu Popular 9 Barris, La Central del Circ, el Graner i Fabra i Coats— al voltant de la creació artística amb les comunitats i al territori.

Canal és un projcte del Centre Nacional de Dansa de París per generar un espai-temps comú per a visibilitazar artistes i projectes vinculats al sector de la dansa. En la seva edició 2024 ha tingut a Catalunya com a territori convidat i s’ha coorganitzat entre totes les estructures que hi han participat.

El Festival Moujuïc (iniciat el 2021) proposa un cap de setmana de programació de dansa als espais del Castell de Montjuïc. Una programació cocomissariada per Graner que es complementa amb una proposta de mediació que acompanya les propostes fent un treball de públics i d’accessibilitat.

Una celebració artística amb un ventall ampli de llenguatges que, impulsada per l’Ajuntament de Barcelona, proposa durant tot un cap de setmana activitats gratuïtes cocreades per una quarantena d’equipaments culturals que habiten la muntanya de Montjuïc.