Basar obert #1: Seminari de cogestió, col·laboració i acompanyament artístic
Sovint ens preguntem com podem crear un ecosistema de relacions on la pràctica artística sigui més sostenible, oberta i compartible com a bé comú. Com podem ser copartícips, quan cal, d’impulsar el diàleg entre l’artista i comunitats diverses, més enllà d’una proposta amb uns codis clars d’escenificació, programació i context d’obra. Per aprofundir en aquestes qüestions, obrim un espai on parlarem d’acompanyament artístic, gestió col·laborativa i disseny d’estratègies de coproducció de coneixement.
Aquest seminari s’adreça a professionals de les arts escèniques i a artistes i persones que es dediquen a la gestió, producció o a la mediació artística. També el volem obrir a aquells i aquelles que encara no s’hi dediquen però que volen apropar-s’hi i conèixer diferents maneres de gestionar projectes artístics.
Programa (21-23 de novembre de 2019)
- Dijous 21 de novembre de 10h 19h:
Introducció a la Fluxonomia 4D aplicada a espais i projectes culturals. Articulació de futurisme i noves economies en 4 dimensions a càrrec de Fernando García (al capdavant d’Espacio Cultural mARTadero – Cochabamba, Bolívia). - Divendres 22 de novembre de 10h a 14h:
Els subtextos de la col·laboració a càrrec de Maria Salazar (productora cultural i actualment a Histeria Kolektiboa i participant al taller de pràctiques col·laboratives Wikitoki) - Dissabte 23 de novembre de 10h a 14h:
Acompanyament artístic versus management artístic: visions, models i exercicis pràctics a càrrec d’Alessandra Simeoni i Karel Dombrecht (al capdavant de Caravan Productions, oficina d’acompanyament artístic – Brussel·les)
Infos pràctiques
Lloc: Al Graner
Preu: 20€ (inclou l’assistència al seminari i el dinar del primer dia)
Consideracions: El seminari serà en castellà, exceptuant la sessió del 23 de novembre que serà en anglès. Cal assegurar l’assistència a 2 de les 3 sessions.
Places: 20 places disponibles