Graner

› Miscel·lània

Filtrar
Neoprofit AI
Library Z-Library

GLOSSARI: baralla de cartes sobre pràctiques expandides

Glosario en forma de baraja de cartas, creado por el grupo FF90 en el marco del encuentro que tuvo lugar en Graner dentro del Grec 2020, para aproximarse a la práctica expandida e intentar, desde sus múltiples perspectivas y prácticas, proponer una serie de conceptos que puedan definir aquello que, consideran, gira entorno a lo expandido. Las palabras o definiciones, provocaciones, contenidas en este glosario pueden usarse de forma individual (como radares, por ejemplo) para diagnosticar la naturaleza de las prácticas artísticas.

El futuro es una danza sin m̶i̶e̶d̶o̶ ̶d̶e̶ nosotros [deseos para la desaparición] [de la blanquitud]

Text especulatiu a quatre mans i a dues llengües de Bruno Levorin i Ignacio de Antonio Antón sobre el futur de la dansa. A partir de la invitació per fer un dels textos de la sèrie “Creació de futurs”, Bruno Levorin i Ignacio de Antonio Antón van seguir treballant més enllà de l’encàrrec inicial i ens comparteixen aquest text, amb disseny i il·lustracions de Luan Banzai.

SÈRIE D’ARTICLES “CREACIÓ DE FUTURS”

Estem al març de l’any 2040, et creues amb algú (esperem que en persona i no per videotrucada, visca els cossos!) i et pregunta: “en què estàs ficat?”. Aquesta va ser la premissa per encarregar una sèrie d’articles a diferents persones vinculades a l’ecosistema Graner durant el març de 2020, en ple confinament. Un exercici de ciència-ficció, d’imaginació per reflexionar de manera irònica i, fins i tot, esperançadora sobre els futurs possibles de les arts vives.

PRÁCTICAS INSPIRADORAS (DE) (DAS) (LAS) ARTES VIVAS (EN) (NA) IBEROAMÉRICA

Investigació que recull experiències que hagin aconseguit generar sabers significatius per al sector en els últims deu anys, aportant al diàleg, l’enriquiment i la consolidació de les relacions en l’espai iberoamericà. Pràctiques, projectes o programes ja siguin públics, privats o mixtes, que des de les més diverses escales i territoris responen amb creativitat a les necessitats del sector, que han generat xarxes col·laboratives i han treballat de manera articuladora, transfronterera i interdisciplinar, que han investigat i posat en pràctica maneres més que models de pensament, gestió i acció, que han generat d’alguna manera incidència en les transformacions culturals, econòmiques i socials de les seves comunitats.