Des del Graner ens sumem a algunes iniciatives que ja tenen un recorregut al barri o que sorgeixen de nou i s’incorporen a l’agenda cultural de La Marina.
Col·laboració amb el Castell de Montjuïc amb una línia de suport a la creació per descentralitzar els processos de creació a Barcelona i generar noves oportunitats professionals pel sector artístic, promovent el diàleg entre equipaments del districte Sants-Montjuïc.
Programa impulsat per l’Ajuntament de Barcelona (Direcció de Serveis d’Acció Comunitària -DSAC i Direcció de l’Àrea de Ciutat Educadora i Cultura en els barris -ICUB) que tenia per objectiu incorporar o reforçar la perspectiva comunitària de diferents equipaments de la ciutat de Barcelona durant un any.
Investigació de Dianelis Diéguez sobre la noció de comunitat que va explorar la potència de les relacions entre espai i context des del camp de sabers que ocupen les arts vives i en concret de l’espai Graner i el lloc que ocupa al seu territori més pròxim.
Taula de treball col·laborativa que va convocar 4 equipaments culturals del barri (Graner, Bàscula, Inefable i AMCL) per reflexionar sobre les interseccions entre cultura, arts, educació i territori.
Investigació de la performer Lucia Di Pietro sobre la desaparició temporal, un projecte de performance i d’investigació social amb cita prèvia i que es va dur a terme al barri de La Marina, impulsat pel Graner.
Darrere de la muntanya és la peça escènica que parteix del cos de treball A quatre potes de nyamnyam, un projecte d’investigació bianual en relació amb el barri de La Marina.
Col·laboració sorgida de les trobades de la TIAF (Taula Infància Adolescència i Família) del barri de La Marina amb l’objectiu de millorar l’atenció als joves.
Programa de creació artística comunitària als barris de l’Ajuntament de Barcelona, gestionat a través de l’Institut de Cultura de Barcelona, en el marc de Barcelona Districte Cultural. El Graner va coordinar i comissariar dos projectes dins Art i Part La Marina.
Associació artística que vincula de manera transversal els eixos de creació, pensament i territori des de la interdisciplinariem que van ser projectea associat al Graner durant tres anys desenvolupant línies de treball amb el barri de La Marina.
Cicle d’activitats artístiques al barri de La Marina, totes elles gratuïtes i vinculades a diferents agents del barri, comissariades per Graner, sota la iniciativa del Pla de Barris i l’organització del Memorial Democràtic Treballadors SEAT.
Laboratori col·lectiu amb Mercedes Boronat al capdavant, que convocava dones del barri de La Marina a participar d’un procés de transformació personal i de cohesió social per millorar la qualitat de vida, la integració social i el seu desenvolupament personal.
Un projecte que promou l’accés universal a la participació, l’educació i la professionalització artística amb persones amb diversitat funcional. Graner va acollir el projecte amb una sessió setmanal estable i en diferents moments específics per a cada acció.
Servei de dinamització adreçat a infants, adolescents i famílies i obert al barri de la Marina, amb qui Graner va col·laborar com a enllaç del tallers habilitats parentals 0-5 de la taula de la TIAF del barri i posteriorment amb sessions de treball regulars amb la creadora Bárbara van Hoestenberghe.