XARXES I CONTEXTOS ON PARTICIPA GRANER

Graner col·labora de manera activa en jurats i comissions de projectes a l’àmbit de la creació a nivell territorial, així com amb jornades de treball i pensament amb diferents xarxes i organismes vinculats a la dansa, les arts vives i molt especialment a l’acompanyament artístic i les residències de creació.

 

 

Dins la xarxa de Fàbriques de Creació de l’Ajuntament de Barcelona, participem de manera activa a les plenàries de les direccions de les fàbriques, on es prenen decisions de les accions a desenvolupar com a xarxa i la coordinadora artística també forma part activa de la comissió de polítiques culturals.

El Graner està adherit  a XARXAPROD, una xarxa d’espais de producció i creació de Catalunya, des d’on es vol visibilitzar la tasca que realitza el sector dels centres i la seva importància dins el teixit de la creació professional.

Jornades de treball intenses o  viatges a altres centres similars per part de tot l’equip Graner per nodrir-se de coneixement i trobar espais de llarga durada per pensar juntes.

Com a Graner participem de diversos festivals, plataformes i trobades artístiques, amb l’objectiu d’estar properes a la creació contemporània des de diferents vessants, per descobrir altres metodologies i posar-nos en relació amb diferents professionals i artistes.