Graner

› Residències

Magdalena Garzon

Convocatòria pública, 2022

Soc llicenciada en Ciències Ambientals i en Coreografia. La meva pràctica i interès personal se centra en l’entrenament del Body Weather i en les pràctiques corporals somàtiques. M’interessa el treball del cos i l’expressió en diversos contextos i grups socials, plantejant una actuació des de projectes de l’àmbit socioeducatiu.  El 2017 vaig ser becada per  l’OAEA de l’Institut del Teatre per a desenvolupar una pedagogia de la dansa per persones amb diversitat visual vinculada a la creació i a l’audiodescripció en dansa. Des del 2020 col·laboro regularment amb l’equip de treball d’accessibilitat a les exposicions en el CCCB.


  • 2022 · convocatòria pública modalitat metodologies pràctiques · Investigació en metodologies d’audiodescripció en dansa. L’accessibilitat en l’àmbit de la diversitat visual.

L’objectiu del projecte rau en el desenvolupament i ampliació d’un treball de recerca, iniciat el 2017 entorn de la creació escènica en l’àmbit de la diversitat visual, i té per objecte, en aquest cas, l’aprofundiment en les pràctiques i metodologies de l’audiodescripció en dansa. El desig, davant la contradicció que ens genera l’actual ocularcentrisme, és el de tergiversar la circumstància d’accessibilitat, per a persones cegues, en un passatge poètic que, a través de la complicitat dels diferents elements escènics, desplega múltiples sentits.

Foto © CCCB, Glòria Solsona, 2021