Graner

› ‘El teu cos el teu mestre 23’ amb Claudia Solwat

Library Z-Library Присоединяйтесь к казино Вавада и начните выигрывать уже сегодня! Ваш первый шаг к успеху – 100% бонус на первый депозит. Откройте для себя мир, где каждая игра обещает не только удовольствие, но и шанс на крупный выигрыш.

'El teu cos el teu mestre (experiències anatòmiques i somàtiques en el context escolar)' amb Claudia Solwat

QUÈ DIU EL TEU COS? 

COM ET FA FER EL TEU COS?

QUÈ HI HA DINS DEL COS?

“El teu cos el teu mestre neix amb l’objectiu d’apropar el coneixement anatòmic integral, posant èmfasi en el teixit fascial, als infants de primària i veure com aquest coneixement genera canvis, tant individuals com d’interacció grupal i amb l’espai.  El propòsit és de crear un espai per a connectar amb el que es mou i ens mou. Fent  ús de l’anatomia com a impuls de moviment i qüestionament. Unes sessions per a descobrir què hi ha sota la pell, intentant que siguin aproximacions experiencials i tridimensionals. Proposem trobades somàtiques experimentals adequades al públic infantil. Aquestes trobades m’ajudaran a continuar trobant maneres d’apropar el coneixement del cos de forma integral i a sumar eines pedagògiques tant per a públic infantil com a docents.  En general, hi ha un interès a entendre com l’alumnat pot gestionar millor la seva llibertat de moviment.  Com generar un espai segur per explorar i deixar aflorar el seu moviment lliure i espontani.”

Aquest serà el segon curs que es proposa aquest tipus de treball a l’escola Pau Vila i la idea és seguir en la mateixa línia de recerca, aprofundint i expandint el que es va iniciar el curs 21-22, també en el marc del programa d’educatius del Graner.


Claudia Solwat:

Actualment, desenvolupo activitats relacionades amb la recerca del cos i el moviment, la docència i la creació. Acompanyo i facilito processos creatius com ajudant de direcció i assistència a la coreografia i moviment (les últimes col·laboracions amb Alexis Eupierre, Guy Nader i Maria Campos, Albert Quesada i Pere Faura). He ballat des de “sempre” movent-me per diferents estils i combinant-ho amb altre tipus d’estudis. (Psicologia, Pedagogia de la Dansa, Site-specific Dance, Mindfulness i Diafreo). He treballat com a ballarina per a diferents companyies de teatre i dansa. I com a creadora en diferents projectes escènics. Formo part del col·lectiu MOVE ANATOMY. El Teu Cos el Teu Mestre és una continuació de la recerca “Moving Deeper” al voltant del cos humà, la seva anatomia i en especial al descobriment, profundització i difusió del teixit connectiu (la fascia).

www.tea-tron.com/lasolwat


Curs i escoles 0n es desplegarà “Sin docente no hay proyecto”: Escola Pau Vila, cursos 3r i 4t de primària

Docents de referència: Imma Estruch (3r) i Hugo Perez (4t)

El programa d’educatius del Graner s’emmarca dins el programa Caixa d’Eines, impulsat pel Pla de Barris de Barcelona, que consisteix en la introducció de pràctiques artístiques dins el currículum escolar amb l’objectiu de reduir les desigualtats entre els barris de la ciutat. 

Enguany, el programa compta per segon curs consecutiu amb la mediació de Magdalena Garzon.